Haemme juristia Helsingin toimipisteeseen

24.11.2017 United Bankers

Tehtävässäsi toimit osana Helsingin, Tampereen, Turun ja Tukholman liiketoimintojen kanssa työskentelevää lakitiimiä. Toimenkuvasi ytimessä ovat sijoituspalveluliiketoimintaan kuuluvat juridiset tehtävät kuten sijoitustuotteisiin ja -palveluihin sekä asiakassuhteen hoitamiseen liittyvät kysymykset. Hallitset sijoituspalvelulain, sopimusoikeuden ja yritysjuridiikan sekä sovellat niitä sujuvasti liiketoiminnan tueksi. Olet myös aktiivisesti mukana implementoimassa MiFID II -sääntelyä konsernin toimintaan.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta OTM -tutkintoa, erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä kykyä ottaa koppi ja viedä asioita maaliin. Sinulla on finanssialan sääntelyn tuntemusta ja työkokemusta lakiasioiden hoitamisesta pankissa, sijoituspalveluyrityksessä, rahastoyhtiössä, muussa finanssialalla toimivassa yrityksessä tai asianajotoimistossa. Työkokemusta sinulla on kertynyt ainakin muutamalta vuodelta. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ja ruotsin kielen taito on plussaa. Toivomme myös, että olet hyvä tiimipelaaja sekä valmis ottamaan vastuuta ja tarttumaan monipuolisiin ja haasteellisiin tehtäviin.

UB:lla pääset mukaan dynaamiseen tiimiin ja kasvavaan moderniin sijoituspalveluyritykseen. Tehtävä on määräaikainen 31.5.2018 asti, mutta vakinaistaminen on työtilanteesta riippuen mahdollista tämän jälkeen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi viimeistään 20.12.2017 otsikolla ”Juristi” osoitteeseen riina.hamren@unitedbankers.fi. Aloitamme haastattelut heti hakemusten saavuttua ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaina 5.12.2017 kello 10-12 lakiasiainjohtaja Nina Rosenlew puhelimitse 09 2538 0261 tai tiistaina 12.12.2017 kello 14-16 henkilöstöpäällikkö Riina Hamrén puhelimitse 09 2538 0343.