Haemme United Bankers -konserniin viestintäkoordinaattoria tai -päällikköä

9.5.2017 United Bankers

Haemme viestintäkoordinaattoria tai -päällikköä huolehtimaan listatun yhtiön viestinnän laaja-alaisesta tehtäväkentästä yhdessä yhtiön johdon ja viestintätiimin kanssa. Päätehtäväsi on vastata konsernin sisäisestä ja ulkoisesta tiedottamisesta ja sen kehittämisestä. Työtehtäviisi kuuluvat myös esitysmateriaalien tuottaminen, sijoittajasivujen ylläpito sekä sijoittajasuhteiden hoitaminen. Tarkemmat tehtävät määräytyvät hakijan kokemuksen ja osaamisen mukaan.
Tehtävässäsi työskentelet kasvavassa ja kansainvälistyvässä organisaatiossa. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, joissa pääset osallistumaan yhtiön kehittämiseen viestinnän keinoin. Tukenasi on markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisista koostuva tiimi.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta
• suomen kielen lisäksi erinomaista ruotsin ja/tai englannin kielen taitoa
• hyviä kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja
• kykyä vaikuttaa ja kehittää asioita
• hyviä esitysmateriaalin tuottamistaitoja
• reipasta asennetta
Kokemus listatun yhtiön viestinnästä tai sijoituspalvelualasta on hyödyksi tehtäväkentän hallinnassa. GlobeNewswire-, Apsis-, InDesign- ja muu järjestelmäosaaminen katsotaan myös eduksi.

Haku
Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen 31.5.2017 mennessä otsikolla ”Viestintäkoordinaattori/-päällikkö” osoitteeseen rekry@unitedbankers.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Inka Noramaa puhelimitse 09 2538 0323 tai sähköpostitse inka.noramaa@unitedbankers.fi