Tule rakentamaan yrityksemme menestystarinaa – ja samalla myös omaasi

United Bankers Oyj on sijoitustuotteita ja -palveluita tarjoava yritys, joka on listattu NASDAQ Helsingin First North Finland -markkinapaikalla. Vuonna 1986 perustettu kotimainen sijoitusalan konserni aloitti liiketoimintansa arvopaperinvälityksestä. Tänä päivänä UB-konserni tarjoaa lisäksi kattavan valikoiman varainhoidon tuotteita ja palveluita, rahastojen hallinnointia, investointipankkitoimintaa sekä reaaliomaisuussijoittamisen ratkaisuja.

Pankkiryhmistä riippumaton UB on pääosin avainhenkilöidensä omistama ja se on tänä päivänä yksi harvoista täysin kotimaisista sijoitusalan yrityksistä.

Haemme UB:lle lisää alan huippuosaajia. Tarjoamme Sinulle kasvuorientoituneen dynaamisen työympäristön Helsingin ydinkeskustassa, mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, sekä todellisen mahdollisuuden rakentaa uraa ja päästä osalliseksi yrityksemme menestyksestä.

Mikäli haluat työskennellä kasvavassa yrityksessämme, lähetä meille avoin hakemus. Otamme yhteyttä, mikäli Sinulle sopivia tehtäviä löytyy.

Vapaamuotoisen hakemuksen voit käydä täyttämässä tästä.
Voit myös lähettää avoimen hakemuksen postitse osoitteeseen United Bankers, Aleksanterinkatu 21 A, 00100 Helsinki.

Haemme yksityispankkiiria Tampereen toimipisteeseen

Haemme kokenutta sijoitusalan asiantuntijaa UB Omaisuudenhoidon Tampereen toimipisteeseen.

Työskentelet osana asiantuntijatiimiä pääasiallisena tehtävänäsi asiakassuhteiden hoitaminen. Tarkemmat työtehtävät määräytyvät taustasi ja työkokemuksesi mukaan. Työskentely tapahtuu pääasiassa Tampereen toimipisteestä käsin, mutta työ saattaa edellyttää liikkumista jonkin verran myös muualla Pirkanmaan alueella.

Odotamme sinulta asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua luoda pitkäjänteisesti uraa sijoitusalalla. Aiempi alan työkokemus, innostunut asenne sekä valmiudet toimia itsenäisesti ja vastuullisesti ovat välttämättömiä edellytyksiä tehtävien hoitamisessa. Pirkanmaan tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa.

UB-konserni tarjoaa näköalapaikan sijoitusalalle, erinomaiset tuotteet sekä mahdollisuudet kehittyä finanssialan asiantuntijaksi.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen sekä ansioluettelon 22.1. mennessä sähköisesti tästä »

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa sijoituspäällikkö Merja Hirvijärvi sähköpostitse: merja.hirvijarvi@unitedbankers.fi.

Etsimme kokenutta juristia Legal & Compliance -tiimiin

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta juristia osaksi United Bankers -konsernin Legal & Compliance -tiimiä. Tiimi vastaa konsernin legal ja compliance -tehtävistä sisältäen mm. sijoituspalveluiden ja -tuotteiden tarjoamiseen liittyvät juridiset kysymykset, arvopaperimarkkinaoikeudelliset kysymykset, sijoitusrahastoihin ja vaihtoehtorahastoihin liittyvät kysymykset, konserniin kuuluvien yhtiöiden yhtiöoikeudelliset kysymykset, First North -listayhtiölle kuuluvien velvollisuuksien noudattamiseen liittyvät kysymykset, finanssialan sääntelyn seuranta sekä konserniyhtiöiden toiminnan lainmukaisuuden varmistaminen.

Tehtävässäsi toimit osana neljän hengen tiimiä. Rooli ja tehtävät tiimissä määräytyvät tarkemmin hakijan ja työkokemuksen mukaan. Tehtävään voi hakijasta riippuen kuulua myös esimiestehtäviä.

Koulutukseltasi olet OTM. Odotamme sinulta vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Edellytämme hakijalta sijoituspalveluliiketoimintaan liittyvän sääntelyn hyvää tuntemusta ja toivomme sinulta vähintään viiden vuoden työkokemusta yllä mainitun kaltaisista tehtävistä esim. sijoituspalveluyrityksessä, pankissa, rahastoyhtiössä tai asianajotoimistossa. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla kiitettävä suullinen ja kirjallinen taito suomen ja englannin kielessä, hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme joustavaa ja innokasta asennetta työntekoon, itseohjautuvaa ja tehokasta työskentelytapaa vastuunottokykyä.

United Bankers -konsernissa pääset mukaan dynaamiseen tiimiin, saat näköalapaikan kasvavaan sijoituspalvelu- ja rahoitusalan konserniin sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä entistä paremmaksi sijoituspalvelualan asiantuntijaksi.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen sekä ansioluettelon sähköisesti tästä »

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Sofia Stenius-Linnalta puhelimitse numerosta 040 72 95 462 tiistaisin ja torstaisin klo 11-12.