Tule rakentamaan yrityksemme menestystarinaa – ja samalla myös omaasi

United Bankers Oyj on sijoitustuotteita ja -palveluita tarjoava yritys, joka on listattu NASDAQ Helsingin First North Finland -markkinapaikalla. Vuonna 1986 perustettu kotimainen sijoitusalan konserni aloitti liiketoimintansa arvopaperinvälityksestä. Tänä päivänä UB-konserni tarjoaa lisäksi kattavan valikoiman varainhoidon tuotteita ja palveluita, rahastojen hallinnointia, investointipankkitoimintaa sekä reaaliomaisuussijoittamisen ratkaisuja.

Pankkiryhmistä riippumaton UB on pääosin avainhenkilöidensä omistama ja se on tänä päivänä yksi harvoista täysin kotimaisista sijoitusalan yrityksistä.

Haemme UB:lle lisää alan huippuosaajia. Tarjoamme Sinulle kasvuorientoituneen dynaamisen työympäristön Helsingin ydinkeskustassa, mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, sekä todellisen mahdollisuuden rakentaa uraa ja päästä osalliseksi yrityksemme menestyksestä.

Mikäli haluat työskennellä kasvavassa yrityksessämme, lähetä meille vapaamuotoinen avoin hakemus sähköpostitse rekry@unitedbankers.fi. Otamme yhteyttä, mikäli Sinulle sopivia tehtäviä löytyy. Hakemuksia säilytetään 6 kuukauden ajan.

Palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon asiantuntija

Toimit esimiesten ensimmäisenä kontaktina palkanmaksuun ja työsuhteisiin liittyvissä asioissa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä HR-päällikön, talousjohtajan ja maksuliikenteen kanssa. Palkkojen ja palkitsemisen asiantuntijana vaikutat suoraan henkilöstökäytänteiden toimivuuteen ja sisäisten asiakkaiden työtyytyväisyyteen. Palkanmaksun lisäksi pääset käyttämään osaamistasi konsultoivassa asiantuntijaroolissa ja hoitamaan työsuhde-etuuksia yhteistyökumppaneiden kanssa. Raportoit ja tuotat palkka-asiantuntijan näkökulmasta tietoja henkilöstökuluista ja investoinneista johdolle, HR:lle ja taloushallinnolle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa työkokemusta palkanlaskennan ja työsuhdeasioiden parissa. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja tuet toimivilla ratkaisuilla liiketoiminnan tarpeita. Työotteeltasi olet ratkaisukeskeinen, tarkka ja halukas luomaan parhaita käytänteitä. Työlainsäädännön ja verotuksen tuntemuksen lisäksi työssä tarvitaan aktiivista työotetta sekä kykyä ottaa haltuun erilaisia ohjelmia ja järjestelmiä. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työpaikan kasvavassa organisaatiossa aivan Helsingin keskustassa, huippukollegat sekä mahdollisuuden organisoida työtäsi joustavasti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 29.4.2018 mennessä osoitteeseen rekry@unitedbankers.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-päällikkö Riina Hamrén keskiviikkona 18.4. klo 10 – 11 sekä perjantaina 20.4. klo 13 – 14 puhelimitse 09 2538 0343.