Tule rakentamaan yrityksemme menestystarinaa – ja samalla myös omaasi

United Bankers Oyj on sijoitustuotteita ja -palveluita tarjoava yritys, joka on listattu NASDAQ Helsingin First North Finland -markkinapaikalla. Vuonna 1986 perustettu kotimainen sijoitusalan konserni aloitti liiketoimintansa arvopaperinvälityksestä. Tänä päivänä UB-konserni tarjoaa lisäksi kattavan valikoiman varainhoidon tuotteita ja palveluita, rahastojen hallinnointia, investointipankkitoimintaa sekä reaaliomaisuussijoittamisen ratkaisuja.

Pankkiryhmistä riippumaton UB on pääosin avainhenkilöidensä omistama ja se on tänä päivänä yksi harvoista täysin kotimaisista sijoitusalan yrityksistä.

Haemme UB:lle lisää alan huippuosaajia. Tarjoamme Sinulle kasvuorientoituneen dynaamisen työympäristön Helsingin ydinkeskustassa, mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, sekä todellisen mahdollisuuden rakentaa uraa ja päästä osalliseksi yrityksemme menestyksestä.

Mikäli haluat työskennellä kasvavassa yrityksessämme, lähetä meille avoin hakemus. Otamme yhteyttä, mikäli Sinulle sopivia tehtäviä löytyy.

Vapaamuotoisen hakemuksen voit käydä täyttämässä tästä.
Voit myös lähettää avoimen hakemuksen postitse osoitteeseen United Bankers, Aleksanterinkatu 21 A, 00100 Helsinki.

Haemme United Bankers -konserniin viestintäkoordinaattoria tai -päällikköä

Haemme viestintäkoordinaattoria tai -päällikköä huolehtimaan listatun yhtiön viestinnän laaja-alaisesta tehtäväkentästä yhdessä yhtiön johdon ja viestintätiimin kanssa. Päätehtäväsi on vastata konsernin sisäisestä ja ulkoisesta tiedottamisesta ja sen kehittämisestä. Työtehtäviisi kuuluvat myös esitysmateriaalien tuottaminen, sijoittajasivujen ylläpito sekä sijoittajasuhteiden hoitaminen. Tarkemmat tehtävät määräytyvät hakijan kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Tehtävässäsi työskentelet kasvavassa ja kansainvälistyvässä organisaatiossa. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, joissa pääset osallistumaan yhtiön kehittämiseen viestinnän keinoin. Tukenasi on markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisista koostuva tiimi.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta

  • suomen kielen lisäksi erinomaista ruotsin ja/tai englanninkielen taitoa
  • hyviä kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä vaikuttaa ja kehittää asioita
  • hyviä esitysmateriaalin tuottamistaitoja
  • reipasta asennetta

Kokemus listatun yhtiön viestinnästä tai sijoituspalvelualasta on hyödyksi tehtäväkentän hallinnassa. GlobeNewswire-, Apsis-, InDesign- ja muu järjestelmäosaaminen katsotaan myös eduksi.

Haku

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen 31.5.2017 mennessä otsikolla ”Viestintäkoordinaattori/-päällikkö” osoitteeseen rekry@unitedbankers.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Inka Noramaa puhelimitse 09 2538 0323 tai sähköpostitse inka.noramaa@unitedbankers.fi