Kom med och bygg upp företagets framgångshistoria och samtidigt din egen framgång

Vi söker ny toppkompetens inom branschen till UB. Vi erbjuder dig en tillväxtorienterad och dynamisk arbetsmiljö i kärnan av Helsingfors, intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter och en verklig möjlighet att skapa en karriär och bli delaktig av företagets framgång.

Skicka oss en öppen ansökan om du är intresserad av att arbeta i vårt växande företag. Vi kontaktar dig om vi har lämpliga uppgifter för dig.

Fyll i en fritt formulerad ansökan här. Du kan även skicka oss en öppen ansökan per post till adressen United Bankers, Alexandersgatan 21 A, 00100 Helsingfors.

Juristi

(FI) Haemme juristia Helsingin toimipisteeseen

Tehtävässäsi toimit osana Helsingin, Tampereen, Turun ja Tukholman liiketoimintojen kanssa työskentelevää lakitiimiä. Toimenkuvasi ytimessä ovat sijoituspalveluliiketoimintaan kuuluvat juridiset tehtävät kuten sijoitustuotteisiin ja -palveluihin sekä asiakassuhteen hoitamiseen liittyvät kysymykset. Hallitset sijoituspalvelulain, sopimusoikeuden ja yritysjuridiikan sekä sovellat niitä sujuvasti liiketoiminnan tueksi. Olet myös aktiivisesti mukana implementoimassa MiFID II -sääntelyä konsernin toimintaan.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta OTM -tutkintoa, erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä kykyä ottaa koppi ja viedä asioita maaliin. Sinulla on finanssialan sääntelyn tuntemusta ja työkokemusta lakiasioiden hoitamisesta pankissa, sijoituspalveluyrityksessä, rahastoyhtiössä, muussa finanssialalla toimivassa yrityksessä tai asianajotoimistossa. Työkokemusta sinulla on kertynyt ainakin muutamalta vuodelta. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ja ruotsin kielen taito on plussaa. Toivomme myös, että olet hyvä tiimipelaaja sekä valmis ottamaan vastuuta ja tarttumaan monipuolisiin ja haasteellisiin tehtäviin.

UB:lla pääset mukaan dynaamiseen tiimiin ja kasvavaan moderniin sijoituspalveluyritykseen. Tehtävä on määräaikainen 31.5.2018 asti, mutta vakinaistaminen on työtilanteesta riippuen mahdollista tämän jälkeen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi viimeistään 20.12.2017 otsikolla ”Juristi” osoitteeseen riina.hamren@unitedbankers.fi. Aloitamme haastattelut heti hakemusten saavuttua ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaina 5.12.2017 kello 10-12 lakiasiainjohtaja Nina Rosenlew puhelimitse 09 2538 0261 tai tiistaina 12.12.2017 kello 14-16 henkilöstöpäällikkö Riina Hamrén puhelimitse 09 2538 0343.

Sales Trader

(FI) UB Securities Oy on osa United Bankers -konsernia ja ainoa suomalainen pankeista riippumaton arvopaperinvälittäjä, joka tarjoaa välityspalvelua kaikilla merkittävillä markkinoilla ja kaikissa sijoitusinstrumenteissa. United Bankers Oyj on suomalainen, vuonna 1986 perustettu sijoitusalan konserni. UB on pääasiassa avainhenkilöidensä omistama ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 100 henkilöä.

Haemme kokoaikaista Sales Traderia Helsingin ydinkeskustaan

Kasvava joukkomme etsii aikaansaavaa, analyyttista ja asiakaslähtöistä Sales Traderia. Tehtävässäsi toimit osana nelihenkistä Sales-tiimiä, ja teet tarvittaessa yhteistyötä koko konsernin henkilöstön kanssa. Toimenkuvasi ytimessä on myynnin vahvistaminen. Toimit tuloksellisesti osake-salesissa niin yksityisasiakkaille, family-officeille kuin instituutioille. Kokemus ECM’stä ja bondeista katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta soveltuvaa kaupallisen alan tutkintoa, noin 3-5 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksi katsomme kyvyn kommunikoida myös ruotsiksi.

Tehtävä on vakituinen ja aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi viimeistään 22.12.2017 osoitteeseen rekry@unitedbankers.fi. Lisätietoja tehtävästä saat tiistaina 12.12.2017 ja torstaina 14.12.2017 kello 13-15 COO Ville Väisäseltä puh. 040 5886769.