Etsimme kokenutta juristia Legal & Compliance -tiimiin

5.9.2016 United Bankers

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta juristia osaksi United Bankers -konsernin Legal & Compliance -tiimiä. Tiimi vastaa konsernin legal ja compliance -tehtävistä sisältäen mm. sijoituspalveluiden ja -tuotteiden tarjoamiseen liittyvät juridiset kysymykset, arvopaperimarkkinaoikeudelliset kysymykset, sijoitusrahastoihin ja vaihtoehtorahastoihin liittyvät kysymykset, konserniin kuuluvien yhtiöiden yhtiöoikeudelliset kysymykset, First North -listayhtiölle kuuluvien velvollisuuksien noudattamiseen liittyvät kysymykset, finanssialan sääntelyn seuranta sekä konserniyhtiöiden toiminnan lainmukaisuuden varmistaminen.

Tehtävässäsi toimit osana neljän hengen tiimiä. Rooli ja tehtävät tiimissä määräytyvät tarkemmin hakijan ja työkokemuksen mukaan. Tehtävään voi hakijasta riippuen kuulua myös esimiestehtäviä.

Koulutukseltasi olet OTM. Odotamme sinulta vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Edellytämme hakijalta sijoituspalveluliiketoimintaan liittyvän sääntelyn hyvää tuntemusta ja toivomme sinulta vähintään viiden vuoden työkokemusta yllä mainitun kaltaisista tehtävistä esim. sijoituspalveluyrityksessä, pankissa, rahastoyhtiössä tai asianajotoimistossa. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla kiitettävä suullinen ja kirjallinen taito suomen ja englannin kielessä, hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme joustavaa ja innokasta asennetta työntekoon, itseohjautuvaa ja tehokasta työskentelytapaa vastuunottokykyä.

United Bankers -konsernissa pääset mukaan dynaamiseen tiimiin, saat näköalapaikan kasvavaan sijoituspalvelu- ja rahoitusalan konserniin sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä entistä paremmaksi sijoituspalvelualan asiantuntijaksi.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot palkkatoivomuksineen sähköisesti tästä »

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Sofia Stenius-Linnalta puhelimitse numerosta 040 72 95 462 tiistaisin ja torstaisin klo 11-12.