United Bankers -konserni

Suomalainen varainhoidon ja sijoitusmarkkinoiden asiantuntija


United Bankers on keskisuuri, kotimainen sijoitustuotteita ja -palveluita tarjoava yritys. Vuonna 1986 perustettu sijoitusalan konserni aloitti liiketoimintansa arvopaperinvälityksestä. Tänä päivänä yhtiön liiketoiminta-alueisiin kuuluvat varainhoito ja pääomamarkkinapalvelut. Varainhoidossa yhtiö on erikoistunut reaaliomaisuussijoittamisen ratkaisuihin.

Varainhoito


United Bankersin varainhoitoliiketoimintaan kuuluvat rahastot, omaisuudenhoito ja strukturoidut sijoitukset. United Bankers tarjoaa perinteisten osake- ja korkorahastojen lisäksi laajan valikoiman reaaliomaisuusrahastoja. Niihin kuuluvat kiinteistöosakerahastot, suoriin kiinteistökohteisiin sijoittavat rahastot, infrastruktuurirahastot ja metsärahastot. United Bankers on reaaliomaisuussijoitusten edelläkävijä pohjoismaisilla markkinoilla.


Pääomamarkkinapalvelut


United Bankersin pääomamarkkinapalveluihin kuuluvat lukeutuvat arvopaperivälitys, listautumispalvelut, oman ja vieraan pääoman ehtoiset rahoitusjärjestelyt, ja verkkoalustalla toimiva yritysrahoituskanava.