Haemme Sales Traderia Helsingin ydinkeskustaan

8.12.2017 United Bankers

UB Securities Oy on osa United Bankers -konsernia ja ainoa suomalainen pankeista riippumaton arvopaperinvälittäjä, joka tarjoaa välityspalvelua kaikilla merkittävillä markkinoilla ja kaikissa sijoitusinstrumenteissa. United Bankers Oyj on suomalainen, vuonna 1986 perustettu sijoitusalan konserni. UB on pääasiassa avainhenkilöidensä omistama ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 100 henkilöä.

Haemme kokoaikaista Sales Traderia Helsingin ydinkeskustaan

Kasvava joukkomme etsii aikaansaavaa, analyyttista ja asiakaslähtöistä Sales Traderia. Tehtävässäsi toimit osana nelihenkistä Sales-tiimiä, ja teet tarvittaessa yhteistyötä koko konsernin henkilöstön kanssa. Toimenkuvasi ytimessä on myynnin vahvistaminen. Toimit tuloksellisesti osake-salesissa niin yksityisasiakkaille, family-officeille kuin instituutioille. Kokemus ECM’stä ja bondeista katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta soveltuvaa kaupallisen alan tutkintoa, noin 3-5 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksi katsomme kyvyn kommunikoida myös ruotsiksi.

Tehtävä on vakituinen ja aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi viimeistään 22.12.2017 osoitteeseen rekry@unitedbankers.fi. Lisätietoja tehtävästä saat tiistaina 12.12.2017 ja torstaina 14.12.2017 kello 13-15 COO Ville Väisäseltä puh. 040 5886769.