Muutoksia United Bankers -konsernin hinnastoon 1.4.2019 alkaen

27.2.2019 United Bankers

Sijoitusalaa koskevan sääntelyn kiristyminen viimeisen vuoden aikana on lisännyt sijoituspalveluyritysten hallinnollisia kustannuksia. Lisäksi sääntelyn huomioiminen asiakaspalvelussa on edellyttänyt investointeja muun muassa järjestelmäkehitykseen. Haluamme jatkossakin varmistaa, että asiakkaamme saavat laadukasta ja joustavaa palvelua paitsi henkilökohtaisesti myös digitaalisissa kanavissa.

Kohonneiden kustannusten seurauksena sekä palkkiokäytäntöjen yhtenäistämiseksi United Bankers -konsernin yhtiöiden (UB) yleiseen palveluhinnastoon on päätetty tehdä muutoksia. Keskeisin muutos koskee niin sanottua vähimmäispalkkiota. Tällä tarkoitetaan markkinakohtaista minimiveloitusta, mikäli asiakkaan maksama välityspalkkio ja toimitusmaksu jäävät tämän summan alapuolelle. Hinnastoon on eritelty myös erilaiset toimeksiannon selvitykseen liittyvät palkkiot.

Varainhoitopalvelun palkkiot sovitaan erikseen asiakaskohtaisesti. Rahastojen ja strukturoitujen sijoitusten merkintä- ja lunastuspalkkiot ilmoitetaan tuotekohtaisesti.

Hinnaston muutos ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä. Muutokset tulevat voimaan 1.4.2019. Tutustu päivitettyyn palveluhinnastoon »

Asiakaspalvelumme vastaa mahdollisiin kysymyksiin arkisin klo 9–18 puhelimitse 09 2538 0320 tai sijoita@unitedbankers.fi.