Nexstim Oyj listautuu

13.10.2014 United Bankers

Nexstim Oyj hakee listautumista First North Finland ja First North Sweden-markkinapaikoille

Nexstim Oyj (”Nexstim”, ”Yhtiö”) on lääkintälaitteita kehittävä ja tuottava teknologiayritys, joka pyrkii parantamaan aivohalvauspotilaiden kuntoutusta kallon ulkopuolisella aivostimulaatiolla. Yhtiö on kehittänyt teknologian, jonka avulla aivostimulaatio voidaan kohdistaa tarkasti tietylle alueelle aivoissa kallon ulkopuolelta. Nexstim on ensimmäisenä hyödyntänyt tätä teknologiaa diagnostiikkatyökaluna aivoleikkauksen suunnittelussa NBS-laitteistollaan (navigated brain stimulation, NBS). NBS-laitteisto on ensimmäinen ja ainoa laite, joka hyödyntää navigoivaa kallon läpäisevää sähkömagneettista stimulointiteknologiaa (navigated transcranial magnetic stimulation, nTMS) aivojen puhealueiden ja liikeaivokuoren kartoitukseen ja jolla on Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkeviraston (Food and Drug Administration, FDA) myynti- ja markkinointilupa ja CE-merkintä. Yhtiö on kehittänyt samalle teknologia-alustalle laitteiston nimeltä NBT (navigated brain therapy, NBT), jolla poistetaan luonnollisen parantumisen esteitä kohdistetun stimulaation avulla aivohalvauksen jälkeisen kuntoutuksen parantamiseksi ja tehostamiseksi.

UB Securities Oy toimii Yhtiön taloudellisena neuvonantajana sekä Osakeannin ja listautumisen järjestäjänä. Hyväksyttynä neuvonantajana toimii UB Capital Oy.

Osakeannin keskeisiä ehtoja:

• Osakeanti koostuu yleisöannista Suomessa, yleisöannista Ruotsissa sekä instituutioannista Suomessa, Ruotsissa ja kansainvälisesti
• Antiosakkeiden merkintäaika alkaa 15.10.2014 klo 09.30, ja sen odotetaan päättyvän 3.11.2014 klo 16.30
• Alustava hintaväli on 6,35–6,40 euroa Antiosakkeelta
• Lopullinen merkintähinta ilmoitetaan arviolta 4.11.2014
• Ensimmäinen arvioitu kaupankäyntipäivä Nasdaq OMX Helsinki Oy:n First North Finland-markkinapaikalla ja Nasdaq OMX Stockholm AB:n First North Sweden-markkinapaikalla on 14.11.2014 kaupankäyntitunnuksilla NXTMH (Suomessa) ja NXTMS (Ruotsissa)

Lue lisää

Lue lisää »