Yritys

Suomalainen sijoitusalan yhtiö

United Bankers on sijoitustuotteita ja -palveluita tarjoava yritys. Vuonna 1986 perustettu kotimainen sijoitusalan konserni aloitti liiketoimintansa arvopaperinvälityksestä. Tänä päivänä konsernin liiketoiminta-alueisiin kuuluvat varainhoito ja pääomamarkkinapalvelut. Varainhoidossa yhtiö on erikoistunut reaaliomaisuussijoittamisen ratkaisuihin. United Bankers Oyj on ollut listattuna Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Finland -markkinapaikalla marraskuusta 2014 lähtien.

Pankkiryhmistä riippumaton United Bankers on keskisuuri kotimainen varainhoitoon keskittynyt sijoitusalan yritys. Yhtiö tähtää kannattavaan kasvuun molemmilla liiketoiminta-alueillaan.

"United Bankersin, tai kavereiden kesken UB:n, nimi syntyi sattumalta 80-luvun puolivälin tienoilla, kun englanninkielinen nimi valittiin erottumaan edukseen silloisten pankkiiriliikkeiden joukosta vanhassa pörssisalissa Fabianinkadulla. Nimi on kuitenkin vuosikaudet johtanut harhaan niin asiakkaita kuin yhteistyökumppaneitakin, ja moni kysyy edelleen, missä maassa pääkonttorimme on. Harva finanssialaan perehtymätön tietää, että olemme täysin kotimainen, pääosin avainhenkilöidemme omistama sijoituspalvelukonserni. Viime vuosien kasvu on osoittanut, ettei nimi loppupeleissä ole ollenkaan harhaanjohtava. Asiantuntijajoukkomme muodostaa nykyään yhden Pohjoismaiden kovimmista joukkueista rahoitusmarkkinoilla - todellisen United Bankersin." Patrick Anderson, toimitusjohtaja, United Bankers Oyj

Katso tästä Patrick Andersonin haastattelu vuoden 2018 tapahtumista.

Arvot UB:n strategia Historia Vastuullinen sijoittaminen

Sijoittajille

United Bankers Oyj on vakavarainen yhtiö, jolla on pitkä historia sijoitusalalla. Haluamme kehittää uutta, mutta arvostamme myös vakautta ja pitkiä perinteitä. Avainhenkilöiden osakkuus varmistaa toimintamme jatkuvuuden ja ammattitaidon säilymisen korkeana. Osana United Bankersin kasvustrategiaa yhtiö listautui First North Finland -markkinapaikalle marraskuussa 2014.

Miksi sijoittaa United Bankersiin?

UB:lla on erittäin vakaa taloudellinen historia. Viime vuosina yhtiö on keskittynyt kasvustrategian toteuttamiseen ja luonut perustaa tulevaisuuden kasvuedellytyksille muun muassa yritysostoilla sekä uusia liiketoimintoja perustamalla. Yhtiö uskoo sijoituspalveluiden ja -tuotteiden kysynnän kasvavan tulevaisuudessa.

Taloustieto Hallinto Osaketieto Taloudellinen kehitys ja tavoitteet Sijoittajaviestintä Sijoittajakalenteri

Ota yhteyttä

Lisätietoja sijoittajaviestintään liittyen antaa:

Nina Nummela

Nina Nummela

sijoitusasiantuntija
Puh. +358 (0)9 2538 0344
nina.nummela@unitedbankers.fi
Inka Noramaa

Inka Noramaa

johtaja, yksityisasiakkaiden varainhoito
Puh. +358 (0)9 2538 0323
inka.noramaa@unitedbankers.fi

Ura UB:lla

Haemme UB:lle lisää alan huippuosaajia. Tarjoamme Sinulle kasvuorientoituneen dynaamisen työympäristön Helsingin ydinkeskustassa, mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, sekä todellisen mahdollisuuden rakentaa uraa ja päästä osalliseksi yrityksemme menestyksestä.

Katso tästä avoimet työpaikat