Tule rakentamaan yrityksemme menestystarinaa – ja samalla myös omaasi

United Bankers Oyj on sijoitustuotteita ja -palveluita tarjoava yritys, joka on listattu NASDAQ Helsingin First North Finland -markkinapaikalla. Vuonna 1986 perustettu kotimainen sijoitusalan konserni aloitti liiketoimintansa arvopaperinvälityksestä. Tänä päivänä UB-konserni tarjoaa lisäksi kattavan valikoiman varainhoidon tuotteita ja palveluita sekä pääomamarkkinapalveluita.

Pankkiryhmistä riippumaton UB on pääosin avainhenkilöidensä omistama ja se on tänä päivänä yksi harvoista täysin kotimaisista sijoitusalan yrityksistä.

Haemme UB:lle lisää alan huippuosaajia. Tarjoamme Sinulle kasvuorientoituneen dynaamisen työympäristön Helsingin ydinkeskustassa, mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, sekä todellisen mahdollisuuden rakentaa uraa ja päästä osalliseksi yrityksemme menestyksestä.

Mikäli haluat työskennellä kasvavassa yrityksessämme, lähetä meille vapaamuotoinen avoin hakemus sähköpostitse rekry@unitedbankers.fi. Otamme yhteyttä, mikäli Sinulle sopivia tehtäviä löytyy. Hakemuksia säilytetään kahden vuoden ajan. Lähettämällä hakemuksen annat samalla suostumuksen henkilötietojesi käsittelylle. Lisää tietoja henkilötietojen käsittelystä UB:ssa löydät Henkilötietojen käyttö -linkin takaa.

Avoimet tehtävät:

United Bankers Oyj on suomalainen, vuonna 1986 perustettu varainhoidon ja sijoitusmarkkinoiden asiantuntija. United Bankersin liiketoiminta-alueisiin kuuluvat varainhoito ja pääomamarkkinapalvelut. Varainhoidossa konserni on erikoistunut reaaliomaisuussijoittamiseen. United Bankers Oyj on pääasiassa avainhenkilöidensä omistama, ja konsernin palveluksessa työskentelee 130 työntekijää (FTE) sekä 34 asiamiestä (2018). United Bankers Oyj on ollut listattuna First North Finland -markkinapaikalla marraskuusta 2014 lähtien. Finanssivalvonta valvoo konsernin yhtiöiden toimintaa. Tutustu tarkemmin United Bankers -konserniin osoitteessa www.unitedbankers.fi.

Legal Counsel

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokoaikaista juristia osaksi United Bankers -konsernin Legal & Compliance -tiimiä pääkonttoriimme Helsingin ydinkeskustassa.

Legal & Compliance -tiimimme vastaa United Bankers -konsernin juridiikasta, sisältäen muun muassa sijoituspalveluiden ja -tuotteiden tarjoamiseen liittyvät juridiset kysymykset, arvopaperimarkkina-oikeudelliset asiat, sijoitusrahastoihin ja vaihtoehtorahastoihin liittyvä juridiikka, konserniyhtiöiden yhtiöoikeudelliset asiat, First North -listayhtiölle kuuluvien velvollisuuksien noudattamiseen liittyvät kysymykset, finanssialan sääntelyn seuranta sekä konserniyhtiöiden toiminnan lainmukaisuuden varmistaminen. Rooli ja tehtävät tiimissä määräytyvät tarkemmin hakijan ja työkokemuksen mukaan.

Koulutukseltasi olet OTM. Odotamme sinulta vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Toivomme hakijalta sijoituspalveluliiketoimintaan liittyvän sääntelyn hyvää tuntemusta ja vähintään kahden vuoden työkokemusta yllä mainitun kaltaisista tehtävistä sijoituspalvelu-yrityksestä, luottolaitoksesta, rahastoyhtiöstä, muusta finanssialan toimijasta tai asianajotoimistosta. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla kiitettävä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito, hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Arvostamme vastuunottokykyä, joustavaa ja innokasta asennetta työntekoon sekä itseohjautuvaa ja tehokasta työskentelytapaa. Arvojamme ovat ketteryys, joukkuehenki sekä asiakaslähtöisyys. Nopeasti muuttuva toimintaympäristö edellyttää jatkuvaa osaamisen kehittämistä ja tarjoaa mahdollisuuden kasvaa sijoituspalvelualan asiantuntijana.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot palkkatoivomuksineen osoitteeseen hr@unitedbankers.fi viimeistään 24.4.2019. Lisätietoja tehtävästä saat Head of Legal Nina Rosenlewilta puhelimitse numerosta 040 522 6519, tiistaisin klo 11-12 ja torstaisin klo 13-14. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.