Tule rakentamaan yrityksemme menestystarinaa – ja samalla myös omaasi

United Bankers Oyj on sijoitustuotteita ja -palveluita tarjoava yritys, joka on listattu NASDAQ Helsingin First North Finland -markkinapaikalla. Vuonna 1986 perustettu kotimainen sijoitusalan konserni aloitti liiketoimintansa arvopaperinvälityksestä. Tänä päivänä UB-konserni tarjoaa lisäksi kattavan valikoiman varainhoidon tuotteita ja palveluita, rahastojen hallinnointia, pääomamarkkinapalveluita sekä reaaliomaisuussijoittamisen ratkaisuja.

Pankkiryhmistä riippumaton UB on pääosin avainhenkilöidensä omistama ja se on tänä päivänä yksi harvoista täysin kotimaisista sijoitusalan yrityksistä.

Haemme UB:lle lisää alan huippuosaajia. Tarjoamme Sinulle kasvuorientoituneen dynaamisen työympäristön Helsingin ydinkeskustassa, mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, sekä todellisen mahdollisuuden rakentaa uraa ja päästä osalliseksi yrityksemme menestyksestä.

Mikäli haluat työskennellä kasvavassa yrityksessämme, lähetä meille vapaamuotoinen avoin hakemus sähköpostitse rekry@unitedbankers.fi. Otamme yhteyttä, mikäli Sinulle sopivia tehtäviä löytyy. Hakemuksia säilytetään kahden vuoden ajan. Lähettämällä hakemuksen annat samalla suostumuksen henkilötietojesi käsittelylle. Lisää tietoja henkilötietojen käsittelystä UB:ssa löydät Henkilötietojen käyttö -linkin takaa.

Avoimet tehtävät:

UB Rahoitus hakee myyjää Helsinkiin ja Ouluun tukemaan kasvavaa liiketoimintaa

United Bankers -konserniin kuuluva UB Rahoitus hakee aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä myyjää kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävään kuuluu uusien asiakkaiden hankinta ja hoito. Asiakkaitamme ovat pienet ja keskisuuret kotimaiset yritykset. Toimit luontevasti erilaisten yrityspäättäjien kanssa, tartut mielelläsi puhelimeen ja käytät aktiivisesti verkostojasi.

Sinulla on palava halu tehdä tulosta. Tunnistat omat vahvuutesi myyjänä ja olet valmis kehittymään sekä oppimaan uutta. Kykenet itsenäiseen, määrätietoiseen sekä tavoitteelliseen ja tulokselliseen tekemiseen. Rahoitusalan tunteminen sekä rahoitusvälineiden hallitseminen on työssä avuksi. Kaupallinen koulutus ja yrittäjähenkisyys katsotaan eduksi. Ensisijaisesti etsimme kuitenkin paineensietokykyistä huippumyyjää täydentämään kasvavaa tiimiämme ja vauhdittamaan kasvua.

Toimintaasi tukee tiivis yhteistyö muiden myyjien, liiketoiminnan ja konsernin kanssa. Työ tehdään pääsääntöisesti kiinteässä toimipisteessä, mutta se sisältää myös jonkin verran liikkumista. Helsingin toimisto sijaitsee ydinkeskustassa Aleksanterinkadulla ja Oulussa toimistomme on Hallituskadulla.

Suomen kielen lisäksi toivomme hakijalta hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Rahoitusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tarkastetaan rekrytointiprosessin edetessä.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 3.2.2019 mennessä osoitteeseen hr@unitedbankers.fi. Haastattelut pidetään tiistaina 12.2. iltapäivälllä sekä torstaina 14.2. aamupäivällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa UB Rahoituksen toimitusjohtaja Antti Suorsa puhelimitse (+358 50 525 2112) torstaina 7.2. klo 13-15 ja perjantaina 8.2.2019 klo 9-10:00. Rekrytointiprosessiin ja valintoihin liittyvät kysymykset voi lähettää United Bankers Oyj:n HR päällikkö Riina Hamrénille osoitteeseen riina.hamren@unitedbankers.fi.

Olisitko sinä tuleva UX/UI Designer UB Rahoituksella?

United Bankers -konserniin kuuluva UB Rahoitus hakee asiakaslähtöistä palvelumuotoiluorientoitunutta käyttäjäkokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelijaa. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Työhösi kuuluu digitaalisten, liiketoimintalähtöisten käyttäjätarpeiden ratkaisu, konseptointi ja muotoilu yhdessä tuoteomistuksen ja kehitystiimin kanssa. Hallitset myös käyttäjätestauksen ja palautekyselyiden suunnittelun, toteutuksen ja tuloksien analysoinnin.

Työkalupakkisi sisältää käsitteitä ja konsepteja kuten human centred design, agile ja minimal viable product, ja kykenet sujuvasti käyttämään yleisimpiä graafisia suunnittelutyökaluja.

Osaat kommunikoida aktiivisesti, selkeästi ja jäsennellysti. Tunnistat roolisi tärkeyden ja työsi tuloksen merkityksellisyyden asiakaskokemuksen parantamisessa ja myynnin edistämisessä. Diginativiina kykenet hyödyntämään työssäsi erinäisiä digitaalisia työkaluja kuten sähköistä suoramarkkinointia tai sosiaalista mediaa. Työnkuvasi muotoutuu liiketoiminnan tarpeiden, oman osaamisesi ja tiimin tilanteen mukaan. Toimit pienessä tiimissä järjestelmällisesti ja systemaattisesti, ja sovellat innovatiivisesti osaamistasi.

Toimintaasi tukee tiivis yhteistyö kolmen hengen tiimissä sekä myyjien, liiketoiminnan ja konsernin kanssa. Työ tehdään joko Oulusta tai Helsingistä käsin, mutta sisältää tarpeen mukaan myös liikkumista paikkakuntien välillä. Helsingin toimisto sijaitsee ydinkeskustassa Aleksanterinkadulla ja Oulussa toimistomme on Hallituskadulla.

Suomen kielen lisäksi toivomme hakijalta hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Rahoitusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tarkastetaan rekrytointiprosessin edetessä.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen sekä portfolion palkkatoivomuksineen 10.2.2019 mennessä osoitteeseen hr@unitedbankers.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa UB Rahoituksen rekrytoiva esimies Olli Aapro puhelimitse (+358 44 270 1177) maanantaista perjantaihin klo. 16:00 – 18:00. Rekrytointiprosessiin ja valintoihin liittyvät kysymykset voi lähettää United Bankers Oyj:n HR päällikkö Riina Hamrénille osoitteeseen riina.hamren@unitedbankers.fi.