Sijoittaja.fi vertasi vaihtoehtoja lapselle säästämiseen – UB:n ehdotus yksi voittajista

8.6.2015 United Bankers

Sijoittajien tietopalvelu Sijoittaja.fi vertaili pankkien ja sijoituspalveluyritysten ehdotuksia koskien lapselle säästämistä. Tutkimuksessa selvitettiin, miten kannattaisi sijoittaa 4-vuotiaan lapsen puolesta, jolla on tilillä rahaa 10 000 euroa. Lisäksi tarkoituksena on säästää lapsilisät eli noin 100 euroa kuukaudessa. Sijoitusaika on 14 vuotta ja tavoitteena ovat alhaiset kulut sekä 5 –10 % vuotuinen tuotto.

UB:n ehdottama ratkaisu oli yksi vertailun voittajista. Henkilökohtaisen palvelun lisäksi yhtenä vahvuutena pidettiin mm. ratkaisun erilaisuutta, joka tuo hajautushyötyä perinteisiin osakesijoituksiin nähden. UB:n ratkaisu 10 000 euron sijoitukselle on sijoitus reaaliomaisuusrahastoihin, jotka ovat tuottaneet keskimäärin jopa paremmin kuin osakemarkkina ja tähän mennessä myös alhaisemmalla riskillä. UB:n ehdotuksessa todettiin olevan laajin hajautus sekä paras sopivuus nykyiseen markkinatilanteeseen.

Lue koko tutkimus tästä >>

Haluatko lisätietoa? Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää sijoittamisen eri mahdollisuuksista. Ota yhteyttä sähköpostitse sijoita@unitedbankers. fi tai soita 09 2538 0320.

Sijoittajafi valinta UB