Företag

Ett finländskt företag inom placeringsbranschen

United Bankers är ett företag som erbjuder placeringsprodukter och -tjänster. UB, en inhemsk koncern inom placeringsbranschen, grundades 1986 och startade affärsverksamheten med värdepappersförmedling. Idag ingår kapitalförvaltnings- och kapitalmarknadsverksamhet i koncernens affärsverksamhetsområden. Inom kapitalförvaltningen har bolaget specialiserat sig på lösningar inom realtillgångsplaceringar. United Bankers Abp har sedan november 2014 varit listad på marknadsplatsen First North Growth Market Finland som upprätthålls av Nasdaq Helsinki Oy.

Se Patrick Andersons interjuv här angående händelserna under H1 2019.

Värderingar UB:s strategi Historia Ansvarsfull placering

För investerare

United Bankers Abp är ett solvent bolag med en lång histora inom placeringsbranschen. Vi vill skapa nytt men vi värdesätter även stabilitet och långa traditioner. Fortsatt verksamhet med hög yrkesskicklighet säkerställs av att nyckelpersonerna är delägare. Som en del av United Bankers tillväxtstrategi listades bolaget på marknadsplatsen First North Growth Market Finland i november 2014.

Varför placera i United Bankers?

UB har en mycket stabil ekonomisk historia. Bolaget har under de senaste åren koncentrerat sig på att förverkliga sin tillväxtstrategi och lagt grunden för tillväxt även i framtiden bland annat genom företagsförvärv och genom att etablera nya affärsverksamheter. Bolaget tror att efterfrågan på placeringstjänster och -produkter kommer att öka i framtiden.

Finansiella rapporter Förvaltning Aktieinformation Ekonomisk utveckling och mål Investerarrelationer Investerarkalender

Kontakta oss

(FI)

Lisätietoja sijoittajaviestintään liittyen antaa:

Nina Nummela

Nina Nummela

sijoitusasiantuntija
Puh. +358 (0)9 2538 0344
nina.nummela@unitedbankers.fi
Inka Noramaa

Inka Noramaa

johtaja, yksityisasiakkaiden varainhoito
Puh. +358 (0)9 2538 0323
inka.noramaa@unitedbankers.fi

Karriär i UB

Vi erbjuder dig en tillväxtorienterad och dynamisk arbetsmiljö i kärnan av Helsingfors, intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter och en verklig möjlighet att skapa en karriär och bli delaktig av företagets framgång.

Se våra lediga tjänster här