Valitse asiantunteva kumppani sijoittamiseen

United Bankers eli UB on kotimainen ja vakavarainen, henkilöstönsä omistama sijoitusalan konserni. Osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta on UB:n keskeinen voimavara. Asiantuntijoiden vankka kokemus ja osakkuus yrityksessä tuovat rohkeutta omaan sijoitusnäkemykseen ja kunnianhimoa toiminnan kehittämiseen. Avainhenkilöiden sitoutuminen on pitkäaikaisten ja luottamuksellisten asiakassuhteiden perusta kaikissa konsernin palveluissa. UB tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman sijoituspalveluja varainhoidosta arvopaperinvälitykseen ja investointipankkitoimintaan.

UB on edelläkävijä muun muassa reaaliomaisuussijoittamisessa, ja UB:n kiinteistöosake (REIT)- ja infrastruktuurirahastot ovat ainutlaatuisia jopa pohjoismaisessa mittakaavassa. Asiakas voi valita itselleen sopivan rahaston UB:n rahastoperheestä tai hyödyntää asiantuntijoiden osaamista rahastovarainhoidon kautta.

UB tunnetaan myös markkinatilanteeseen tarkasti suunnitelluista strukturoiduista sijoitustuotteista, joiden avulla sijoittajat voivat hyödyntää niin korko- kuin osakemarkkinoiden mahdollisuuksia. UB:n suosituimpia strukturoituja tuotteita ovat Metsäobligaatiot ja Yrityslainakorit. Asiakas voi sijoittaa suoraan yksittäiseen tuotteeseen, mutta strukturoidut sijoitukset sopivat erinomaisesti täydentämään myös asiakkaan varainhoitosalkkua.

Aloita vaurastuminen jo tänään

Asiakkuuden aloittaminen UB:lla on helppoa ja kannattavaa. Ensimmäinen askel kohti vaurastumista voi olla yksittäinen sijoitus vaikkapa rahastoon tai strukturoituun sijoitukseen. Varainhoidossa palvelumuoto valitaan aina asiakkaan yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Rahastovarainhoidon eri strategioissa asiakas pääsee hyödyntämään muun muassa UB:n menestyksekkäitä reaaliomaisuusrahastoja. Varainhoitopalvelu voidaan räätälöidä myös täysin asiakaskohtaisten toiveiden ja tarpeiden mukaan, jolloin sijoituskohteena voivat olla suorat osake- ja korkosijoitukset, rahastot sekä strukturoidut tuotteet. Oli asiakkaan valitsema tuote tai palvelu mikä tahansa, tärkeintä on, että asiakas saa aina asiantuntevaa henkilökohtaista palvelua.