UB Nordic Property -rahaston ensimmäinen sijoitus Suomeen

5.10.2016 United Bankers

Pohjoismaisiin liikekiinteistöihin sijoittava Erikoissijoitusrahasto UB Nordic Property on syyskuun lopussa tehnyt ensimmäisen sijoituksensa Suomeen. Kohde on 5000 m2 kokoinen kauppakeskus Galleria Espoon Leppävaarassa. Kiinteistössä on merkittävä kehityspotentiaali, sillä Leppävaara on Espoon keskuksista suurin ja vilkkain. Kauppakeskuksessa on päävuokralaisena Keskon K-supermarket. Muita isoja vuokralaisia ovat kuntosali Fit1 ja tanssistudio Footlight. Nyt solmitun kiinteistökaupan myötä kiinteistön myyjä tuli UB Nordic Property -rahaston osuudenomistajaksi.

”Olen erittäin tyytyväinen, että pitkään neuvoteltu kauppa toteutui. Kauppakeskus Galleria sijaitsee Espoon kehityksen polttopisteessä Leppävaaran vanhan keskustan torin laidalla, ja näemme erinomaiset mahdollisuudet kehittää kauppakeskusta vastaamaan kasvavan kaupunginosan tarpeita. Kiinteistö tuottaa rahastollemme hyvää vuokratuottoihin perustuvaa kassavirtaa”, kertoo UB Nordic Propertyn salkunhoitaja Jarkko Lehtonen.

Erikoissijoitusrahasto UB Nordic Property aloitti toimintansa keväällä 2016. Rahasto on sijoittanut useisiin kohteisiin Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa ja nyt myös Suomessa. Rahasto on avoinna merkinnöille seuraavan kerran 30.12.2016.