Arvopaperinvälitys

UB Securities Oy tarjoaa arvopaperinvälitystä ja sijoitusneuvontaa kaikilla merkittävillä markkinoilla. Välityspalvelut kattavat listattujen sekä listaamattomien osakkeiden ja joukkolainojen lisäksi pörssinoteeratut rahastot sekä johdannaiset.

 

Yhtiö on aktiivisesti mukana myös primäärimarkkinalla listaamassa yhtiöitä ja joukkovelkakirjoja pohjoismaisille pääomamarkkinoille.

 

UB Securities tarjoaa arvopaperinvälitystä osake-, johdannais- ja korkomarkkinoilla instituutioille sekä aktiivisille yksityissijoittajille.

 

Kansainvälisyys

Kauttamme voi käydä kauppaa Suomen lisäksi kaikissa merkittävissä kansainvälisissä pörsseissä. UB Securities on itse jäsenenä Suomen, Ruotsin ja Tanskan pörsseissä sekä Eurex-johdannaispörssissä.

 

Kokemus

Meklaritiimimme kattava kokemus sekä osake-, korko- että johdannaismarkkinoilta mahdollistaa sen, että voimme luottaa omiin näkemyksiimme. Tiimin avainhenkilöt ovat myös yrityksemme osakkaita, mikä takaa toiminnan jatkuvuuden.

 

Riippumattomuus

Pankkiryhmiin kuulumattomana yrityksenä UB Securities kykenee toimimaan riippumattomasti ja tekemään nopeita johtopäätöksiä markkinatilanteiden muuttuessa.

 

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Esittelemme mielellämme arvopaperinvälityksemme palveluvaihtoehtoja.

 

 

Ville Väisänen, toimitusjohtaja, UB Securities Oy

toimitusjohtaja, UB Securities Oy

Ville Väisänen


+358 (0)9 2538 0246